1storage krijgt nieuwe opslagruimtes

Bij 1Storage in Valkenswaard draait alles om het bieden van de perfecte opslagoplossing die bij jouw behoeften past. En we hebben geweldig nieuws! We zijn blij om aan melden dat we onze huidige locatie aan het uitbreiden zijn dit om nog beter aan de wensen van de klant te voldoen.

Waarom Uitbreiden?

Onze toewijding aan jou is altijd onze drijvende kracht geweest. We hebben gemerkt dat de vraag naar onze opslagruimtes blijft groeien, zowel van particulieren als van bedrijven, en we willen ervoor zorgen dat niemand te kort komt als het om ruimte gaat. Onze uitbreiding stelt ons in staat om een breder scala aan opslagmogelijkheden te bieden, zodat je altijd de perfecte ruimte kunt vinden.

Meer Keuze, Meer Flexibiliteit

Of je nu op zoek bent naar een compacte opslag voor enkele items of juist ruimte nodig hebt voor grotere bezittingen, onze uitgebreide opslagruimtes zullen aan al je behoeften voldoen. We begrijpen dat elke situatie anders is, en daarom willen we je de flexibiliteit bieden om de ruimte te kiezen die perfect past bij wat je wilt opslaan.

Wat Betekent Dit Voor Jou?

Met onze opslaguitbreiding kunnen we je nu nog beter van dienst zijn. Of je nu bezig bent met verhuizen, het organiseren van je huis, het beheren van seizoensgebonden items, of het vrijmaken van ruimte op kantoor, 1Storage heeft altijd de juiste plek voor jouw spullen.

Wanneer?

We hebben nog geen exacte datum, maar naar verwachting zijn de nieuwe ruimtes per 1 oktober beschikbaar. Wil je hier meer over weten. Neem dan contact met ons op.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven