1storage valkenswaard breidt uit 

Begin 2023 zijn we gestart met het verhuren van opslagruimtes. We begonnen met 70 opslagruimtes variërend in grootte. Onze verwachting was dat we wel even bezig zouden zijn met het verhuren van deze opslagruimtes. Maar dit bleek veel sneller te gaan dan verwacht. De vraag naar opslagruimtes bleek nog net wat groter te zijn dan verwacht. Zo kregen we mensen die op zoek waren naar een garagebox, maar pas toen de voordelen van een opslagruimte bij 1storage zagen, mensen die gingen verhuizen of verbouwen, en sommigen wilden graag een eigen kantoor aan huis maken en hebben hun berging omgebouwd tot kantoor. Wat de reden ook is, wij staan klaar om je de ruimte te bieden die je nodig hebt. Daarom wilden we nog meer mensen helpen, en daarvoor was uitbreiding nodig.

Nieuwe opslagruimtes

Er zijn nieuwe ruimtes gezet variërend van grootte tussen de 2M2 en 14M2. We hebben gezien dat deze maten het beste pasten bij de meeste mensen. Daarin is ook de beslissing gemaakt om meer units van 5 en 6 vierkante meter te zetten. Deze units zijn ideaal voor verschillende doeleinden. Denk aan Vis spullen opslaan, motor stallen of voor een kleine verbouwing. De grotere units 8, 12 en 14 vierkante meter waren ook niet te missen, deze units zijn belangrijk voor de toekomstige of verhuizende valkenswaardenaar. Dan hebben we het nog niet gehad over de kleinste van het stel de 2,3,4 vierkante meter ruimtes, deze ruimtes zijn ideaal voor langdurig opslaan van je seizoens gebonden producten, denk aan Kerst spullen, zomer/winter kleding, winter/zomerbanden of gewoon als extra uitbreiding van je huis.

Nieuwe lift 

Voor deze uitbreiding hadden we alleen nog ruimte op de eerste verdieping. Deze verdieping hebben we volledig gevuld met opslagruimtes, in totaal 66 stuks. Dit betekent dat alle spullen naar boven moeten worden verplaatst. Hiervoor hebben wij een grote goederenlift geplaatst, want je spullen met de trap vervoeren dat gaat ook zo lastig. Deze lift is 2,5 bij 1,8 meter, wat betekent dat er weinig is wat er niet in past. Je rijdt simpelweg je auto naar binnen, zet je spullen op een karretje en rijdt dit karretje twee meter verder de lift in, drukt op het knopje omhoog, en loopt zelf met de trap naar boven. Zodra je boven aankomt, staat de lift met jouw spullen al op je te wachten. Kortom, we zijn klaar om jou de ruimte te bieden voor dingen die er echt toe doen. Boek direct online je opslagruimte of maak een afspraak om er een te bezichtigen.

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven