De tips

Hoppa een nieuw huis of appartement. Verhuizen kan echter een stressvolle en vermoeiende ervaring zijn. Daarom hebben we hier enkele handige tips verzameld om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen:

  1. Maak een planning: Het is altijd goed om een verhuisplanning te maken, zodat u precies weet wat u wanneer moet doen. Begin minstens een maand van tevoren met het opstellen van een planning en wees realistisch over wat u kunt doen.
  2. Sorteer uw spullen: Het is een goed moment om uw spullen te sorteren en te beslissen wat u wel en niet wilt meenemen. Maak drie stapels: bewaren, weggooien en doneren.
  3. Verpak uw spullen goed: Zorg ervoor dat u stevige dozen, verpakkingsmateriaal en tape hebt om uw spullen veilig te verpakken. Label elke doos met de inhoud en de kamer waar deze naartoe moet.
  4. Huur een verhuiswagen: Als u zelf verhuist, huur dan een verhuiswagen die groot genoeg is voor al uw spullen. Reserveer deze minstens een week van tevoren om teleurstellingen te voorkomen.
  5. Overweeg opslag: Als u tijdelijk ruimte nodig heeft om uw spullen op te slaan tijdens het verhuizen, overweeg dan om een self storage unit te huren bij 1storage. Hiermee voorkomt u dat uw spullen beschadigd raken tijdens de verhuizing en heeft u meer ruimte om te manoeuvreren.

We hopen dat deze tips u helpen om een soepele en succesvolle verhuizing te hebben. Als u nog vragen heeft over self storage, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar om te helpen!

 

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven