5 lente tips van 1storage

Lente is in volle gang echter laat het weer nog wel op zich wachten, toch is het handig om alvast je huis op te fleuren en om ons voor te bereiden op her warmere weer. Hier zijn enkele tips om je huis lente-klaar te maken:

  1. Maak je ramen schoon: Verwijder het vuil van de winter van je ramen en laat het zonlicht binnen. Schone ramen maken je huis lichter en luchtiger.
  2. Vernieuw je decor: Lente is het seizoen van frisheid, dus haal nieuwe bloemen, planten en accessoires in huis. Probeer lichte, heldere kleuren en natuurlijke materialen om je huis te transformeren.
  3. Maak ruimte: Het is tijd om afscheid te nemen van de winterkleding en -accessoires. Maak ruimte in je kasten en maak ze klaar voor de lente. Dit geeft je niet alleen meer ruimte, maar zorgt ook voor een opgeruimd huis. Deze spullen die je uit je kast haalt hoe je natuurlijk niet weg te gooien, hiervoor huur je simpelweg een kleine opslagruimte bij 1storage in Valkenswaard.
  4. Reinig je tuinmeubilair: Maak je tuinmeubilair schoon en klaar voor gebruik. Investeer in nieuwe kussens en decoraties om een ​​frisse nieuwe look te geven aan je buitenruimte. (tip voor volgend jaar, sla je tuinmeubilair op in een opslagruimte, zo behoud je je tuinmeubilair voor een veel langere tijd.)
  5. Maak je balkon of terras klaar: Haal de winterse sfeer weg van je balkon of terras en maak het klaar voor de lente. Voeg wat planten toe, frisse kussens en maak het gezellig met kaarsen en verlichting.

Door deze tips te volgen, ben je klaar voor de lente en kun je genieten van een fris en opgeruimd huis. Veel plezier!

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven