Waarom een opslagruimte beter is dan een garagebox

Waarom een opslagruimte beter is dan een garagebox

Wanneer je op zoek bent naar een geschikte plek om je spullen op te slaan, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Een self storage unit of opslagruimte kan vaak een betere optie zijn dan een garagebox, om verschillende redenen.

Wil je het zelf liever zien? neem dan contact op of plan een bezichtiging in. 

Veiligheid

Allereerst is er de kwestie van veiligheid en gemoedsrust. Bij 1storage begrijpen we het belang van het beschermen van jouw spullen. Daarom hebben we verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen, waaronder bewakingscamera’s, toegangscontroles en een betrouwbaar alarm systeem. Zo weet je zeker dat jouw spullen veilig zijn opgeslagen.

Behoud van jouw spullen

Een voordeel is de bescherming van je spullen zelf. Garageboxen zijn meestal niet goed geïsoleerd, en vocht en vorst trekt er zo in, bij 1storage staat jouw opslagruimte in een goed geïsoleerd pand, deze ruimtes zijn dan dus ook vorst en vochtvrij.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is ook een belangrijke factor. Bij het huren van een garagebox zit ja al snel vast aan een minimaal huurtermijn van 12 maanden, bij 1storage huur je je eigen opslagruimte per maand, bijkomend voordeel is dat wij meer dan 10 verschillende maten opslagruimtes hebben, zo kan je tussendoor dus gewoon wisselen naar een kleinere of grotere opslagruimte, net wat je nodig hebt.

Gebruiksgemak

Tenslotte, gemakkelijke toegang is essentieel. 1storage ligt aan de dragonder 43 in Valkenswaard, hier hebben we 136 opslagruimtes, als huurder kan je tussen 06:00 en 23:00 bij je spullen, heb je een opslagruimte op de eerste verdieping? Geen probleem, wij hebben een grote lift om al je spullen gemakkelijk naar boven te zetten. Bij de ingang van de opslagruimte staan verschillende transportmiddelen die kan gebruiken om je spullen naar je eigen opslagruimte te vervoeren.

Al met al zijn er dus verschillende redenen waarom het huren van een opslagruimte bij 1storage voordeliger kan zijn dan een garagebox in Valkenswaard. Van veiligheid en bescherming tot flexibiliteit en gemakkelijke toegang, we hebben alles wat je nodig hebt om je spullen veilig op te slaan.

Mocht je ergens vragen over hebben, neem dan zeker contact met ons op.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven