Top 5 redenen voor het huren van een opslagruimte

Top 5 redenen voor het huren van een opslagruimte

 

 1. Seizoens spullen
  Een opslagruimte huren is de perfecte oplossing voor seizoensgebonden spullen zoals tuinset, winterbanden, carnavalsspullen, skiuitrusting, dakkoffer etc. Deze spullen zet u simpelweg weg in de opslagruimte gedurende de periode dat je ze niet nodig hebt. Hierdoor hoef je niet telkens over je spullen te struikelen in het nét te kleinen tuinhuisje, of je kantoor vol met dozen te zetten omdat je er simpelweg geen ruimte voor hebt.
 1. Startend ondernemers en ZZP-ers
  Kleine bedrijven of ZZP-ers werken vaak vanuit huis. Gereedschap, voorraad, materialen nemen simpelweg te veel plek in beslag in uw huis, een bedrijfspand huren is dan vaak te duur. Een opslagbox geeft u de flexibiliteit van een bedrijfspand zonder de hoge kosten van een bedrijfspand.
 1. Verhuizen en stress
  Als je ooit bent verhuis weet je dat verhuizen stressvol is. Het is niet voor niets de grootste reden dat mensen een opslagbox huren. In plaats van alles spullen in een keer te moeten verhuizen, kun je door het gebruik van een opslagruimte de spullen in delen verhuizen. Hierdoor heb je de tijd om de spullen goed te sorteren.
 1. Bij verbouwingen
  Wanneer je een pand gaat verbouwen, zullen er tijdelijk wat spullen aan de kant moeten. Vaak is daar niet genoeg ruimte voor in het te verbouwen pand. Een tijdelijk opslagruimte is dan een oplossing.
 1. Net wat meer ruimte thuis
  Opslagruimten zijn een geweldige manier om eventuele ruimteproblemen op te lossen. Door een opslagruimte te huren, kunt u weer wat ruimte in uw huis terugkrijgen. Veel mensen gebruiken een opslagruimte voor hun extra meubels; vaak hebben ze meubels die ze niet meer gebruiken, of zijn ze op zoek naar opbergruimte voor seizoensartikelen zoals winterkleding, kerstversiering en andere seizoensaccessoires.

Er zijn talloze reden voor het huren van een opslagruimte, wat u reden ook is alle huurders hebben één ding gemeen, dat het verlangen naar een veilige plek voor uw spullen, dat is wat 1storage te bieden heeft.

Delen:
Blok56 - Webdesign & Grafisch ontwerp ×

Blok56, één ontwerpburo voor uw complete visuele communicatie. Het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, (product)fotografie, virtuele tours en natuurlijk uw website of webshop.

Ook zin om een project te starten? Neem contact met ons op, dan gaan we bouwen aan uw merk!

Contactinformatie

Emmasingel 56, 6001 BD Weert

Ontwerpburo:Blok56.nl
Email:info@blok56.nl
Telefoon:+31 (0) 495 623 646
Scroll naar boven